•  74 82 55 00
     tannhelse.torget@gmail.com

    Vedr. Korona:
    Har du vært i smitteområder, hatt kontakt med noen som er smittet eller i karantene, eller har symptomer som kan minne om vanlig forkjølelse eller influensa? Ta kontakt med oss på telefon.

Oralkirurg Sebastian Stefanski ble utdannet tannlege i 2002 og har siden spesialisert seg innen oral kirurgi og oral medisin.  Sebastian jobber nå som overtannlege/oralkirurg og medisinsk pasientansvarlig på Käkkirurgiska klinikken Östersunds Sykehus og ved Torget Tannhelse i Stjørdal. Han har jobbet ved Østersunds sykehus kjevekirurgiske avd siden 2007. Ved Östersunds sykehus tar Sebastian hånd om alle kjevekirugiske operasjoner fra visdomstannskirurgi, implantatkirurgi til ansiktstraumer, kjeveledd- og ortognatkirurgi. Sebastians spesialfelt og forskningsområde er rekonstruktiv kirurgi og implantatkirurgi, og han har forsket innen fagfeltet i samarbeid med Uppsala Universitet.

Les mer

Tannlege Arne-Henrik Finnanger ble utdannet ved Universitetet i Oslo 2008. Han startet yrkeskarrieren i Tronheim og overtok i 2015 driften av Torget Tannhelse Stjørdal. Han har arbeidet mye med odontofobi og innehar lystgassautoriasjon. Implantatprotetikk har han drevet med siden 2010, og stadig mer tid har blitt dedikert til dette. Han fullførte NTFs implantatprotetikkurs i Bergen 2015.

Les mer

Tannlege Eirik Einarsen er utdannet cand.med (lege) og cand.odont. (tannlege) ved Universitet i Bergen. Han har arbeidet som tannlege siden 2003 og ved Torget Tannhelse siden 2006. Einarsen har drevet en god del med kirurgi og har stor interesse for feltet. Han fullførte Den norske tannlegeforeningens implantatprotetikkurs i Bergen 2015, som vil si at han er autorisert til å utføre implantatprotetikk på pasienter som har rett til refusjon/bidrag fra trygden.

Les mer

Renate ble uteksaminert tannlege ved Universitetet i Oslo i 2011. Før dette ble hun ferdig utdannet sykepleier i 2001 ved Høyskolen i Bodø. Hun har jobbet som sykepleier i noen år hovedsakelig ved hjertemedisinsk overvåkning. Som tannlege har hun jobbet ulike steder innen den offentlige tannhelsetjenesten. I 2015 var hun 6 mnd ved Tannhelsetjenestens kompetansesenter Midt-Norge, hvor hun jobbet med tilrettelagt behandling for pasienter utsatt for tortur, pvergrep og/eller har odontofobi. Etter dette jobbet hun som tannlege ved Malvik tannklinikk, frem til hun startet ved Torget tannhelse i 2018.

Les mer

Tannlege Stian Bremvåg Sundli ble utdannet i Bergen i 2012. Han har tidligere arbeidet i forsvaret og ved ulike private klinikker i Trondheim. Han har jobbet mye med pasienter med tannlegeskrekk og har også tatt eksamen i odontofobi i 2017 i regi av norsk forening for odontofobi (NOFOBI). Stian har tatt kurs i implantatkirurgi og er medlem av den norske tannlegeforening. Han har vært tilknyttet Torget Tannhelse siden 2017.

Les mer

Tannpleier Lina Dang har en bachelorgrad i tannpleie fra Høyskolen i Hedmark og autorisasjon fra 2014. Etter endt utdanning har hun fått bred arbeidserfaring fra flere fagfelt innenfor tannhelsebransjen. Hun arbeider med undersøkelser og forebyggende behandling av tenner og tannkjøttsykdommer. I tillegg driver hun oppfølgning av pasienter som har fått rehabilitert tannsettet og systematisk behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt. Lina har i tillegg god erfaring innenfor kjeveortopedi, og kan utføre behandling med Invisalign. Lina har jobbet mye med pasienter som har tannlegeskrekk. Skulle det være nødvendig med beroligende eller lystgass under behandling vil dette tilbys med samarbeid med […]

Les mer

Torget Tannhelse AS

Du finner oss på Torgkvartalet i Stjørdal sentrum.