Oda Olsen er uteksaminert fra institutt for klinisk odontologi i Tromsø. Hun har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Trondheim, og har erfaring med pasienter som har odontofobi (tannlegeskrekk). I tillegg tar hun imot henvisninger fra Too-prosjektet.

Les mer

Oralkirurg Sebastian Stefanski ble utdannet tannlege i 2002 og har siden spesialisert seg innen oral kirurgi og oral medisin.  Sebastian jobber nå som overtannlege/oralkirurg og medisinsk pasientansvarlig på Käkkirurgiska klinikken Östersunds Sykehus og ved Torget Tannhelse i Stjørdal. Han har jobbet ved Østersunds sykehus kjevekirurgiske avd siden 2007. Ved Östersunds sykehus tar Sebastian hånd om alle kjevekirugiske operasjoner fra visdomstannskirurgi, implantatkirurgi til ansiktstraumer, kjeveledd- og ortognatkirurgi. Sebastians spesialfelt og forskningsområde er rekonstruktiv kirurgi og implantatkirurgi, og han har forsket innen fagfeltet i samarbeid med Uppsala Universitet.

Les mer

Sigve Denstad ble uteksaminert fra Riga Stradins University i 2021. Jobbet fem måneder i den offentlige tannhelsetjenesten ved Brekstad Tannklinikk før han begynte ved Torget tannhelse. Han synes det er spesielt givende å hjelpe pasienter med å overvinne tannlegeskrekken og gleder seg til å ta imot og hjelpe nye pasienter. Denstad er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen.

Les mer

Tannlege Arne-Henrik Finnanger ble utdannet ved Universitetet i Oslo 2008. Han startet yrkeskarrieren i Tronheim og overtok i 2015 driften av Torget Tannhelse Stjørdal. Han har arbeidet mye med odontofobi og innehar lystgassautoriasjon. Implantatprotetikk har han drevet med siden 2010, og stadig mer tid har blitt dedikert til dette. Han fullførte NTFs implantatprotetikkurs i Bergen 2015.

Les mer

Tannlege Eirik Einarsen er utdannet cand.med (lege) og cand.odont. (tannlege) ved Universitet i Bergen. Han har arbeidet som tannlege siden 2003 og ved Torget Tannhelse siden 2006. Einarsen har drevet en god del med kirurgi og har stor interesse for feltet. Han fullførte Den norske tannlegeforeningens implantatprotetikkurs i Bergen 2015, som vil si at han er autorisert til å utføre implantatprotetikk på pasienter som har rett til refusjon/bidrag fra trygden.

Les mer

Renate ble uteksaminert tannlege ved Universitetet i Oslo i 2011. Før dette ble hun ferdig utdannet sykepleier i 2001 ved Høyskolen i Bodø. Hun har jobbet som sykepleier i noen år hovedsakelig ved hjertemedisinsk overvåkning. Som tannlege har hun jobbet ulike steder innen den offentlige tannhelsetjenesten. I 2015 var hun 6 mnd ved Tannhelsetjenestens kompetansesenter Midt-Norge, hvor hun jobbet med tilrettelagt behandling for pasienter utsatt for tortur, pvergrep og/eller har odontofobi. Etter dette jobbet hun som tannlege ved Malvik tannklinikk, frem til hun startet ved Torget tannhelse i 2018.

Les mer

Tannlege Stian Bremvåg Sundli ble utdannet i Bergen i 2012. Han har tidligere arbeidet i forsvaret og ved ulike private klinikker i Trondheim. Han har jobbet mye med pasienter med tannlegeskrekk og har også tatt eksamen i odontofobi i 2017 i regi av norsk forening for odontofobi (NOFOBI). Stian har tatt kurs i implantatkirurgi og er medlem av den norske tannlegeforening. Han har vært tilknyttet Torget Tannhelse siden 2017.

Les mer

Tannpleier Giamy Vu er utdannet tannpleier fra Universitetet i Bergen. Giamy jobber mye med behandling av tannkjøttsykdommer og forebyggende behandling av tenner, men tar også vanlige undersøkelser. I tillegg driver hun oppfølgning av pasienter som har fått rehabilitert tannsettet og systematisk behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt. Giamy har erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk, og ønsker at alle pasienter sitter igjen med en positiv opplevelse etter behandlingen. Dersom du har krav på refusjon fra HELFO for refusjon av utgifter til tannbehandling, vil dette også gjelde for behandling gjennom vår tannpleier Giamy. Giamy er medlem i den Norske Tannpleierforeningen […]

Les mer

Tannpleier Lina Dang har en bachelorgrad i tannpleie fra Høgskolen i Hedmark og autorisasjon fra 2014. Lina arbeider med undersøkelser og forebyggende behandling av munn og tenner. I tillegg driver hun oppfølgning av pasienter som har fått rehabilitert tannsettet og systematisk behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt. Dersom du har krav på refusjon fra HELFO av utgifter til tannbehandling, vil dette også gjelde for behandling gjennom vår tannpleier Lina. Lina er medlem i både den Norske Tannpleierforeningen samt lokalforeningen og er til enhver tid faglig oppdatert innen tannbehandling.

Les mer

Torget Tannhelse AS

Du finner oss på Torgkvartalet i Stjørdal sentrum.