•  74 82 55 00
     tannhelse.torget@gmail.com

    Vedr. Korona:
    Har du vært i smitteområder, hatt kontakt med noen som er smittet eller i karantene, eller har symptomer som kan minne om vanlig forkjølelse eller influensa? Ta kontakt med oss på telefon.

Tannpleier Lina Dang har en bachelorgrad i tannpleie fra Høyskolen i Hedmark og autorisasjon fra 2014.

Etter endt utdanning har hun fått bred arbeidserfaring fra flere fagfelt innenfor tannhelsebransjen. Hun arbeider med undersøkelser og forebyggende behandling av tenner og tannkjøttsykdommer. I tillegg driver hun oppfølgning av pasienter som har fått rehabilitert tannsettet og systematisk behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt. Lina har i tillegg god erfaring innenfor kjeveortopedi, og kan utføre behandling med Invisalign.

Lina har jobbet mye med pasienter som har tannlegeskrekk. Skulle det være nødvendig med beroligende eller lystgass under behandling vil dette tilbys med samarbeid med tannlege Arne-Henrik Finnanger. Dersom du har krav på refusjon fra HELFO for refusjon av utgifter til tannbehandling, vil dette også gjelde for behandling gjennom vår tannpleier Lina.

Lina er medlem i både den Norske Tannpleierforeningen samt lokalforeningen og er til enhver tid faglig oppdatert innen tannbehandling.

Ta kontakt for en hyggelig samtale og sterk faglig undersøkelse av tannpleier Lina.

Torget Tannhelse AS

Du finner oss på Torgkvartalet i Stjørdal sentrum.