Allmenn Tannbehandling

Allmenn tannbehandling hos tannlegen

Allmenn tannbehandling omfatter alle vanlige behandlinger hos tannlegen, herunder undersøkelser (rutinesjekk/helsesjekk av tennne), røntgen, behandling av hull i tennene (karies, med legging av fyllinger), tannkjøttbehandling, trekking av tenner, rotfylling, og fremstilling av kroner, implantater og andre tannerstatninger.

Du vil oppleve at du blir ivaretatt fra første møte på Torget tannhelse. Vi jobber hardt, hver dag, for å kunne tilby alle våre pasienter en god opplevelse i tannlegestolen, enten du er den trygge, uredde pasienten eller den som er litt skeptisk til tannlegebesøket. Tannklinikken Torget Tannhelse har en behagelig og hyggelig atmosfære, topp moderne utstyr og dyktige og erfarne tannleger med utdanning fra Norge/Sverige. Vi har et nært samarbeid med spesialister for å kunne tilby et bredt spekter av tannhelsetjenester. Vårt mål er å være den tannklinikken nettopp du ønsker å gå til.

Våre tannbehandlinger omfatter blant annet:

Tannlegeundersøkelse/konsultasjon og tannrens

Reparasjoner av tenner

Tannsmerter

Oral protetikk

Tanngnissing og snorking

Tannkjøttsykdom (pyrea, gingivitt), tannløsning, og periodontitt

Fjerning av amalgam

I Norge fikk vi forbud i 2008 mot amalgam for bruk ved fylling av hull. Det anbefales at du erstatter gamle amalgamfyllinger med moderne fyllingsmateriale, som ikke bare er bedre for helsen din men også er estetisk penere. Vi utfører en selvfølgelig en uforpliktende undersøkelse og setter opp et pristilbud til deg dersom du har amalgamfyllinger du ønsker å fjerne.

Rutinekontroll / recall

Det anbefales at man går regelmessig til tannlege eller tannpleier for å få undersøkt tennene og munnhule, for å kunne oppdage eventuelle sykdommer og sakder på et tidlig stadium og for å få utført profylaktisk/forebyggende behandling. Hovedregelen er for de fleste årlig sjekk hos tannlegen, men anbefalt hyppighet varierer fra person til person og avhenger blant annet av produksjonen av tannstein, eventuelle tannkjøttsykdommer, kvaliteten på emaljen, og eventuelle øvrige sykdommer i munnhulen.

Forebyggende behandling (profylaktisk behandling) hos tannlegen eller tannpleier er svært viktig. Dette vil utføres på din årlige rutinekontroll. Da får vi mulighet til å veilede deg i forhold til din tannhygiene, avdekke påbegynnende tannhelseproblemer, renset tennene dine for plakk, misfarging og tannstein, og derigjennom klarer vi å forbygge smertefulle og kostbare fremtidige problemer både med tannkjøtt og hull i tennene.

Vi tilbyr også airflow-polering av tennene. En Airflow-behandling er en “saltblåsing” av alle tennene for å redusere plakk og misfarging. Behandlingen har også en forebyggende og langtidsvirkende effekt. Behandlingen har god smak, gir en god opplevelse av rene tenner, samt friskere og hvitere tenner.