ClearCorrect

Få smilet du alltid har drømt om, med en tannregulering du ønsker å bruke!

Ønsker du deg en jevnere tannstilling, fjerne sjenerende mellomrom, korrigere underbitt/overbitt/kryssbitt eller rette opp i feilstillinger av enkelttenner, men orker ikke tanken på tannregulering i metall?  Da kan Clearcorrect sin usynlige tannregulering være løsningen for deg. 

Clearcorrect er en behandling som bruker en serie gjennomsiktige tannreguleringsskinner som gradvis flytter tennene dine inn i riktig posisjon. Skinnene er behagelige og er så tynne at de fleste ikke vil  kunne engang se du har de på. Skinnene er avtagbare og enkle å holde rene. De trekker heller ikke til seg farge. Rette tenner er enklere å rengjøre enn skjeve tenner. Og tenner med lite mellomrom er enklere å holde sunne og reduserer sjansen for ulike tannsykdommer slik som f.eks periodontitt. En korrekt tannstilling kan redusere risikoen for tidlig slitasje av tenner og erosjoner, og gjør tannregulering som et av de beste alternativene for å ha et naturlig smil hele livet. Fordelene ved å ha et vakkert smil er mange flere enn bare de estetiske – det påvirker også den generelle helsen din. Å investere i et korrekt tannstilling kan forebygge hodepine, tannkjøttsykdommer og søvnapné – disse og mange andre er helseproblemer som påvirkes av å ha skjeve eller manglende tenner.  

Usynlig tannregulering kan gi deg drømmesmilet på kun noen få måneder.

Slik fungerer usynlig regulering

Konsultasjon

For å klarlegge om Clearcorrect tannregulering er et anbefalt behandlingsalternativ for deg, må du først ha en konsultasjon. Først foretas en undersøkelse for å sjekke at det er friske forhold i munnhulen. Deretter foretas en digital 3D scan av tennene dine, panoramarøntgen og kliniske bilder. I tillegg vil tannlegen gjennomgå hvordan behandlingen utføres og svare på alle spørsmålene du har knyttet til behandlingen. Du forplikter deg ikke til å starte behandlingen ved denne konsultasjonen

Planlegging av behandling

Deretter vil tannlegen lage en behandlingsplan. Når behandlingsplanen er klar, får du en 3D-modell tilsendt på mail der du enkelt kan klikke deg gjennom stegene i behandlingen og se hvordan tennene kan flytte på seg. Her vil du få et inntrykk av forventet resultat. Tannlegen vil gjennomgå planen med deg, gjøre eventuelle finjusteringer på planen og dersom du ønsker å sette i gang vil skinnene bestilles.

Gjennomføring og kontroller

Så er det bare å sette i gang:) Tannlegen vil avtale regelmessige kontroller etterhvert som behandlingen skrider frem. Vanligvis anbefales kontroll hver fjerde uke. Dette er selvfølgelig inkludert i prisen. Tannlegen vil på kontrollene sette på små usynlige plastbrikker på tennene som vil bidra i prosessen med å flytte tennene i ønsket retning. Noen ganger er det også behov for polering (såkalt IPR) mellom tennene for å skape enda litt ekstra plass. Behandlingstiden varierer fra 3 til 12 måneder. Behandlingstiden avhenger av behandlingens kompleksitet og hvorvidt du følger instruksjonene gitt av tannlegen. Når behandlingen er gjennomført vil tannlegen ta en ny digital scan, før- og etter-bilder og også lage en stabiliseringsskinne til deg.

Spørsmål og svar om usynlig tannregulering:

Hvor mye koster behandlingen med Clearcorrect?

Hele behandlingen koster mellom 30-50 tusen kroner.  Det avhengig av bittforhold og lengde på behandlingen. Dette vil vi kunne gi deg klarere svar på etter konsultasjonen. Hvor lang tid tar behandlingen? Gjennomsnittlig behandlingstid med usynlig tannregulering er 3-8 måneder. Men hvis bittforholdene kompliserte kan behandlingen ta opp til 12 måneder. Dette er et estimat såfremt at man følger anbefalingen om å bære skinnene minimum 22. timer per dag og bytte til riktig tidspunkt.

Er det smertefullt å behandle med usynlig tannregulering??

Det er helt smertefritt, men man kan tidvis føle litt ømhet i tennene når disse flyttes i forhold til hverandre.

Fordeler med Clearcorrect:

Kan jeg benytte Clearcorrect for min tannstilling?

Følgende tannstillinger  kan behandles med Clearcorrect:

Hva koster tannregulering med Clearcorrect?

Prisen på Clearcorrect er individuell og avhenger av omfang av behandlingen. Etter første konsultasjon hos oss vil du motta et prisoverslag med estimert tidsforbruk og antall skinner. Prisen for en behandling med Clearcorrect vil vanligvis være mellom 25 000-50 000kr