Få smilet ditt tilbake

Ditt smil, vår lidenskap..

Et smil er ofte en vesentlig del av førsteinntrykket man får av en person, og mange har i dag med komplekser for tennene sine. Friske og pene tenner er blitt et sunnhetstegn i dagens samfunn. 

Økt sukker- og syreinnhold i matvarer har medført at tenner ofte blir nedslitt, brune av missfarging eller i verste fall holder på å råtne. Vi har pasienter som dekker til tennene sine med stort skjegg og bart, og både kvinner og menn som ikke har turt å smile ordentlig på mange år. Personer med komplekser for tennene tilegner seg ofte også spesielle væremåter og måter å snakke på, for å skjule tennene mest mulig. Vi mener at dette er helt feil. Et smil og lykkehormoner som det bringer, er essensielt for menneskers mentale helse, og vi jobber derfor aktivt med å få ditt smil tilbake!

Vi tilbyr flere former for tannbehandling for å få deg til å bli mer fornøyd med den estetiske delen av dine tenner og ditt smil. Bleking kan ofte være et effektfullt virkemiddel dersom man har komplekser for misfargede og brune tenner. I andre tilfeller hvor tennene er sterk nedslitt eller skadet, vil ikke bleking av tenner være tilstrekkelig, og vi kan da tilby tannkroner og tannerstatninger for å gi deg ditt ønskede resultat. Dine ønsker og behov, sammen med råd fra tannlegen, bestemmer hvilke behandling som er best egnet for deg og som gjør at vi lykkes.

Vi har tannleger og tannhelsesekretærer som selv har fasetter og kroner på sine tenner og som mer enn gjerne deler deres erfaringer med deg som pasient.

Vårt ønske er å ta vare på ditt smil, fordi et smil gir så mye positiv energi både for deg og de rundt deg.

Fordi du fortjener å smile..